tisdag 18 maj 2010

Badrummet igen !


en gammal knoppbräda som fått behålla sin originalfärg (än så länge iallafall :))

badrumsmatta Bloomingville samt tofflor én gry og sif från egna butiken, badlakan Bruka

vägghäng toalett från Gustavsberg, stora vita kakelplattor från stuvbutiken 79kr/kvadrat, toaborste Iris hantverk från egna butiken

Jajamen, man ska väl ha även tidningsförvaring på toa :D


Hej på er,
.
I dag bjuder jag lite mer bilder från badrummet, ni får dock nöja er med detaljbilderna så länge :)

Här har det varit "high life" med livet.. I onsdags kom mina föräldrar på besök samt svägerska & J som dock sov hos mina svärföräldrar. Det var bland annat svärföräldrarnas husmålning och middag på Grythyttan på schemat. Torsdag morgon vaknade vi med att lillkillen hade fått vattenkoppor. Mormor & morfar stannade hemma med lillen och vi andra åkte till Grythyttan i fredags för att äta god middag! Åååååh vilket ställe, ska visa bilder er nån dag! För övrigt var det mycket regn vilket ställde till lite vad gällde husmålningen :(

Och allt gick inte enligt planerna. Lilla hjärtat fick en rejäl hudinfektion som följd av allt kliande. Det slutade med ett besök på akutmottagningen i Karlstad sent på lördagskväll. Lillen blev inlagd, och vi var kvar på infektionskliniken i två dagar. I går kunde man gå över till antibiotika per oralt och vi fick glädjen att åka hem!

PS. ser att jag har lyckats att radera mitt senaste inlägg om min läshörna, får blogga om det pånytt framöver :) Snabbaste kanske hann att läsa att vi ska få en ny familjemedlem, Rhodesian Ridgeback. Den lilla(än så länge!) godingen ska flytta hem till oss på torsdag. För på mycket riktigt bestämde sig sambon att vi ska skaffa en hundvalp.

.

PPS. Även jag har tänkt att delta på tävlingen "Sveriges finaste rum", som hemmakanalen angarerar. Så fina priser att man kan inte låta bli helt enkelt. Nu gäller det bara att bestämma sig vilket rum ska få bidra.. eventuellt blir det vårt sovrum, vardagsrum eller Olivers rum.

.

Ha en fin dag!

.

Kram/Ansku

3 kommentarer:

Lilla gårdshuset sa...

Aj då stackars lillen:(. Krya på dig. Åh det hoppas jag att du visar lite bilder från Grythyttan. Det blir ju spännande med en liten hund. Ja han är ju liten nu, men inte så länge *blink*. Jag skrev i förra inlägget till dig att min kusin i Dalarna har haft flera valpkullar av den rasen.

Kramis/Heléne

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej!
Vilken dunderosis med infekterade vattkoppor! Som om kopporna inte är nog ;(
Ert badrum blir verkligen underbart vackert. Spar på vackra badrumsbilder som inspiration tills vi ska renovera vårt, coh dina bilder hamnar i inspirationmappen :)
Jag har faktiskt också ställt in ett tidningsställ i badrummet, bättre det än att ha tidningar liggande på golvet. Mitt är dock inte så fint som ditt-jag målade en grönsakslåda vit=färdig!
Hoppas att ni får en skön vecka med mycket solsken,
kram Maria

Fröken B sa...

oj oj lycka till med hunden med förbered dig på 3 jobbiga år ;-) Hundrasen som är mest lik en katt mentals sägs det. Och det stämmer gör inget som de inte vill. Hehe. Men de blir fina på kort. Min fyllde 5 i går och är fortfarande hur kul som helst.