söndag 26 april 2009








Hej allihopa,

Det är så kul att det är flera som har hittat hit. Tack alla söta ni för goa kommentarer!

Snacka om att jag gillar knoppbrädor *fniss*. Sex stycken är väl inte så dåligt, hi. Fast knoppbrädan längst ner står i butiken där jag har hängt kundpapperspåsar, lätt till hands när det behövs. De nyaste familjemedlem längst upp har ej hunnit att komma på plats ännu. Vi får se om den får bli i köket eller tvättstugan. Historien om knoppbrädor bär sig längre tillbaks då jag började att drömma om gamla knoppbrädor.. så det första jag gjorde när vi fick reda på att vi fick köpa huset var en beställning från Skarp kalligrafi - en knoppbräda med texten familjen & gäster till lilltoa. Den långa knoppbrädan inhandlades från Honning&Flora under Danmark resan i somras och den är min absoluta favorit. Den står i hallen vid trappan där det är praktiskt att hänga lillkillens kläder..

I går kväll såg vi en galet bra film som jag vill tipsa om.. Australia med Nicole Kidman & Hugh Jackman. Jag grät i princip sista timmen i filmen.. *fniss*

Hoppas ni får en toppen söndag!

kram/Ansku

13 kommentarer:

Jenny sa...

Huomenta Ansku!
Jättefina knoppbrädor du har!!
Har själv en i sovrummet som jag är jättenöjd med!

Har oxå sett "Australia", visst var den bra! Den unge aboriginskådisen spelade ju sååå bra!

Ha en skön söndag,
Kram Jenny

VITA NYANSER sa...

Knoppbrädor är SÅ fina! Jättefina bilder som vanligt som du visar! Jag har knoppbrädor lite överallt = ), har oxå en förkärlek för dessa, skulle vilja ha en gammal fin, det står på önskelistan just nu.

Ha det bra!
Kram l-l

Aratorps Lena sa...

Ja, verkligen jättefina knoppbrädor! Jag ska försöka få tag på en som den du köpt i Danmark. Grattis till vinsten hos Signe 1! Vi såg Australia förra helgen, igår blev det Maria Larssons eviga ögonblick. Båda jättebra men totalt olika...Ha en bra dag!

Signe 1 sa...

Superfina knoppbräda, jag tycker också att de är sååå fina!! Kika in till mig:-)!! Kram Sofia

Lauras gård sa...

Jätte fina knoppbrädor! Filmen ska jag titta på. Det var länge sedan jag såg någon bra film... Kram Stina

Söta Prickar sa...

Heippatirallaa!
Kiva että tykkäsit kaapista. Minusta Blocketista löytyy paljon hyviäkin juttuja. katso kauemmistakin kaupungeista-jos on mahdollista hakea. Muuten la Finesse Köpiksessä on aika hyvä paikka löytää kivoja kaappeja,mutta ei todellakaan löytöhintaan. Muita ideoita ei nyt ole :( Mutta palaan asiaan jos löydän jotain varteen otettavaa!
ihania naulakoita,mullakin on yksi vanha sellainen - kävelen taloa läpi enkä löydä sille oikein paikkaa...luksus ongelmia :)
Mukavaa alkavaa viikkoa
Lotta

Lisa Marklund sa...

Åhh så fina alla dina knoppbrädor är, jag har inte en enda...kanske börjar bli dax att se sig om efter någon...har ju tänkt att byta ut standardhatthyllan i hallen mot något vackrare..
Kram Lisa

Hagagård sa...

God kväll!Knopp brädor kan man aldrig få för många av...Skulle gärna vilja ha en som ser gammal ut...M.V:H:/Helen

becca sa...

Grattis,
såg att du vann dom fina handukarne hos signe1.

Har tittat runt lite hos dig, Vilken fin blogg du har, och en jätte gullig butik.

Ha det så bra, Kram Rebecca.

Engelska Villan sa...

Ja, det är så snyggt med vita knoppbrädor. Jag har bara en, men de passar ju bra överallt, så jag kan lätt klämma in fler *fniss*
Kram Anna

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

oi så nyyydelig blogg du har, du har virkelig en fin stil.Så rent og hvitt uten formye ting og slikt.Elskar din stil.Vi skal bygge hus iherskapelig stil snart, så ta gjerne en titt på min bloggog om du vil.

SKOGSHUSET sa...

Hejsan! Hittade hit från Sofia och grattar så mycket till kökshanddukarna från Bruka! Jag får hoppas på tur nästa gång istället:-) Himla fin blogg du har! Vi renoverar hus och står i och här kan man nog hitta både det ena och det andra i inrednings- och inpirationsväg - HÄRLIGT! Nu har du en till prenumerant:-)

Mjuka sa...

Är också galen i knoppbräder. Har några lite varstans.
Ha en fin vecka
kram Malin