lördag 21 mars 2009

Frukostbord och födelsedagar





Hej alla underbara !
.
Här äter vår lilla familj frukost på helgerna. Det var kärlek till Tolix stolar vid första ögonkastet. Vi har 2 st stolar "A" vid lilla matbordet i köket. Tolix familjen skall utökas allt eftersom. Nästa som står på tur är en pall, men jag har beslutsångest vad gäller färgen. Vit eller galvaniserad. Tycker det skulle bli fint med galvaniserad i hallen, men sambon tror jag ångrar mig om jag inte köper vit *fniss*. Jag trivs med lite industriella, ruffa ting. Gillar galet mycket Tolix, det enda nackdelen är att stolarna är lite kalla. House doctors svartvit randiga sittdynor får ta hand om den biten.. Både dynor och svarta barnstolen ger en fin kontrast mot allt det vita tycker jag. Det är bara en lite ruff gammaldags industriell lampa som fattas ovanför bordet. Tyvärr är man inte gjord av pengar så vi får nöja oss med Ikeas Fado ett tag till ;)


I dag fyller både min mamma och svärfar år. Eftersom min älskade mamma har en stor dag och fyller hela 60 år så tänkte jag visa några loppisfynd hon har köpt till mig. Visst är dom fina. Kiitos äiti !! Stort grattis till er båda !!
.
I dag ska vi måla färdigt matsalsgolvet. Så med lite tur får ni se slutresultat i morgon. Då visar jag även vår gammaldags kyrkoljustake som äntligen kommer till sin plats.
.
Missa inte tävlingen som pågår tom 090328, rolla ner till inlägget från 090303 och läs mer om du önskar vara med i utlottningen.


Hoppas ni får en underbar helg !!
.
kram/Ansku

12 kommentarer:

millandante sa...

Åh... jag njuter av dessa bilder!!
Kram

Skomakartummen sa...

Åhh... jag vill ha din lilla kruka iform av en krona. Den skulle passa perfekt till mina vita pärlhyasinter jag köpte igår. Grattis till födelsedag... ja jag kan ju inte säga barnet så det får blir fördelsedagsfirarna. Kram sari

Bygatan sa...

Åh så fiint det är med Tolix, vill ha jag också.
Den fina ljuslyktan har jag med, så smart att plantera i den också.

Trevlig kväll, kram Lena

VITA NYANSER sa...

Jättefint! Stilrent, vitt och avskalat, jag bara njuter av dina fina bilder! Ni har det jättefint!
Kram L-L

C De-sign sa...

Fina bilder att njuta till...så harmoniskt och stilrent! Önskar en skön söndag! Kram fr C

Villa Hemma sa...

Tolix är bara ljuvliga.... kan inte bestämma mig om vit el galvad är min absoluta favvo. Får nog köpa lite blandat :-D

- Jenny

Lauras gård sa...

Jätte fina stolar! Vilken fin bröstpanel ni har i köket. Det är fint då den är hög. Det står på min önskelista då vårat kök ska renoveras. Kram Stina

Unknown sa...

Jag målar också golv, visst är det smidigt och roligt...jag har fått blodad tand och målar och river upp golv i hela andra våningen*kul!!

Va ljust o trivsamt ni har det i köket, förstår om ni trivs med att äta frukost där. Tolixstolar=vill ha

Kram Pia

Jenny sa...

Hej Ansku!
Vad fint du har det!!

kram Jenny

Hanna sa...

Åh, så mycket fint du visar!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Vit Romantik sa...

Vilken frukost plats! Enkelt och snyggt! En sådan barnstol räddade jag från soptippen det är jag så glad över även om det inte är aktuellt än:)!!!
kram Johanna

Anonym sa...

Vem skulle inte älska att äta sin frukost där!?