lördag 1 mars 2008

Sportlov

Nu är "sportlov-resan" över. Det var riktigt långresa för oss, 160 mil enkel. Men det var värd det ! Vi var i Ruka i Kuusamo i Finland med mina föräldrar och min bror med familjen. Det är väl tecken på att man har blivit gammal då man väljer att åka längdskidor i stället för snowbord. Hihi. Det blev en massa roliga saker iaf. Lite äventyr ska det vara så då åkte jag, min sambo och min bror med snöskotrar. Riktigt mysigt att umgås med sin familj. Och jätteskoj med mycket snö !! Och lilla O var så glad då han fick umgås med kusinerna.

Och under resans gång hinner man mycket. Det blev ett besök på Gruvgatan 13 i Falun, jättefin butik med mycket fina grejor. Dom hade bl.a mycket fina gamla möbler i deras sortiment. Det blev även ett besök på gårdsbutiken Uthuset i Gävle. Butiken var liten, men väldigt mysig. I Finland var vi in på Pentiks fabriksbutik i Posio. Visar senare vad som inhandlades.


Bild: Gruvgatan13.se

Bild: uthuset.com
Jag är inredningstokig. Min sambo är inte lika förtjust. Han tycker att så fort jag är vaken är det inredning som gäller. Enligt honom blir det för mycket helt enkelt. Han trodde det blir bättre när jag har öppnat eget, men nejdå nu ska man springa runt alla butiker och titta hur det ser ut. Sånt har man ju inte tänkt förrut. Och man kan ju faktiskt få riktigt bra ideér nu när vi håller på att göra ordning även en fysisk butik. Sånt vill man ju inte missa :) Måste nog erkänna att jag kan prata mig till motta.

I kväll ska jag och sambon O åka till Karlstad och går på Kents konsert. Då blir det iaf något annat än inredning. :) då är vi barnfritt och får umgås med kompisar. Önskar en fortsatt trevlig helg till alla läsare!


kram A-M

Inga kommentarer: